Oświadczenie

Materiały takie jak rysunki i grafika pana Andrzeja Mleczko zamieszczane na stronie Internetowej RACJA PL, a stanowiące ilustracje naszych

artykułów nie stanowią o sympatiach lub poparciu głoszonych idei i poglądów naszej partii przez ich autora pana Andrzeja Mleczko, a jedynie zostały przez nas wykorzystane w sposób określony przez prawa autorskie, albowiem bardzo celnie odzwierciedlają i charakteryzują sytuacje i sprawy, którymi się na codzie zajmujemy wzmacniając treści przekazu zawarte w naszych publikacjach, a są one ogólnie dostępne w sieci internetowej i nie tylko na stronie Galerii Autorskiej Andrzeja Mleczko www.mleczko.pl i zostały opublikowane z podaniem źródła autora.

Grafika i Rysunki, Źródło: Internet ( różne) w tym Galeria Autorska Andrzeja Mleczko Autor: Andrzej Mleczko, grafika i rysunki. Publikacja zgodnie z Ustawą o prawie autorskim i prawach pokrewnych z 1994 r. z późniejszymi zmianami.

Przewodniczący RACJA PL                                                              Wadowice 14.01.2013 r.

Ryszard Dąbrowski

2 komentarzy
  1. Niestety, informacje na tej stronie są nieaktualne.
    Dzięki destrukcyjnej działalności Ryszarda Dąbrowskiego, bardziej dbającego o swoje interesy na Ukrainie (zainteresowanym udostępnię nagrania z rozmów), niż o interesy partyjne, organizacja powiatowa RACJA PL w Wadowicach przestała istnieć w styczniu 2014 roku. Tak więc tu wszystko się zaczęło, niestety – RACJĘ po raz kolejny zlikwidowały jej „władze” krajowe.
    Szkoda? Może?
    Ale taka była wola Ryszarda Dąbrowskiego, której podporządkowaliśmy się w całości.
    Członkowie byłej Powiatowej organizacji RACJA PL w Wadowicach.

wisla
Każdy naród ma swoją Erikę Steinbach

Społeczność ukraińska oczekuje uchwalenia przez Sejm uchwały potępiającej akcję "Wisła" – przypomniały portale internetowe 28 grudnia 2012 r. Projekt uchwały...