Oświadczenie

SZANOWNE KOLEŻANKI I KOLEDZY CZŁONKOWIE RACJA PL ORAZ NASI SYMPATYCY, ZWRACAM SIĘ DO TYCH, KTÓRZY NIE ULEGLI MANIPULACJOM POSŁA CEDZYŃSKIEGO SAMOZWAŃCZEGO PRZEWODNICZĄCEGO RACJA PL WYBRANEGO Z NARUSZENIEM STATUTU PARTII, KTÓREGO NIE UZNAJE ZNACZNA CZĘŚĆ CZŁONKÓW ORAZ WŁADZ WOJEWÓDZKICH, A POZOSTALI ZDEZORIENTOWANI CZEKAJĄ NA WYROK W SPRAWIE.

NA SWÓJ ZNAK PRZYJĘLI ONI TONĄCY ŻAGLOWIEC WEDŁUG POMYSŁU GENSEKA BUJKO. NIC BARDZIEJ ADEKWATNEGO DO ZAISTNIAŁEJ SYTUACJI JAK SYMBOL TONĄCEJ W EKSTREMENTACH POLITYCZNYCH ORGANIZACJI.BUNTOWNIKÓW, KTÓRZY OD SAMEGO POCZĄTKU PRZEZ 10 LAT ZAJMOWALI SIĘ WKŁADANIEM KIJA W SZPRYCHY I BYLI UWAŻANI ZA MIERNOTY POLITYCZNE, KTÓRYCH ZWABIONO OBIETNICĄ KARIERY I PEŁNĄ MICHĄ, ZA KTÓRĄ SPRZEDALI IDEAŁY, O KTÓRE RAZEM WALCZYLIŚMY!!!

IDEOWY KRĘGOSŁUP RACJA PL PODEJMIE STARANIA O ODBUDOWĘ ORGANIZACJI LECZ JUŻ BEZ BALASTU JAKIM BYLI CI ZDRAJCY W NASZYCH SZEREGACH!

NAPLULI SOBIE W TWARZ I MÓWIĄ, ŻE TO DESZCZ PADA.

INFORMUJĘ, ŻE ZWOŁANY 25.05.13 R. IV KONGRES RACJA PL JEST Z MOCY OBOWIĄZUJĄCEGO STATUTU  N I E  W A Ż N Y!!!!!

O PODEJRZENIU PRZESTĘPSTWA FAŁSZOWANIA DOKUMENTÓW ZAWIADOMIŁEM SĄD OKRĘGOWY JAK I PROKURATURĘ.WSZYSTKIE ZOBOWIĄZANIA I UMOWY PODPISANE PRZEZ SAMOZWAŃCZEGO PRZEWODNICZĄCEGO SĄ  N I E  W A Ż N E!!!!!

I NIE BĘDĄ RESPEKTOWANE. W CHWILI OBECNEJ SĄD OKRĘGOWY VII WYDZIAŁ CYWILNY REJESTROWY W WARSZAWIE, ROZPATRUJE WNIOSEK O DELEGALIZACJĘ RACJA PL, W ZWIĄZKU Z NARUSZENIEM STATUTU PRZEZ CZŁONKÓW RADY KRAJOWEJ W DNIU 26.02.13 I PRÓBIE ODWOŁANIA LEGALNIE WYBRANEGO PRZEWODNICZĄCEGO RYSZARDA DĄBROWSKIEGO. PRÓBY PRZYWRÓCENIA ŁADU I PORZĄDKU W ORGANIZACJI NIE PRZYNIOSŁY REZULTATÓW!

TE KRYMINOGENNE POSTĘPOWANIE PRÓBOWAŁ ZALEGALIZOWAĆ I TUSZOWAĆ POSEŁ NA SEJM ROMAN KOTLIŃSKI W ARTYKULE NA ŁAMACH FAKTÓW I MITÓW, ZA CO ZOSTAŁ NAPOMNIANY I GROZI MU PROCES O ZNIESŁAWIENIE I NARUSZENIE DÓBR OSOBISTYCH.ALE CZEGO SIĘ MOŻNA SPODZIEWAĆ PO BYŁYM KSIĘDZU?!

KTÓRY UCZYNIŁ WIELE DLA ZMARGINALIZOWANIA WISIŁKÓW WIELU CZŁONKÓW NASZEJ ORGANIZACJI ODMAWIAJĄC POMOCY I PRZEKAZANIA ŚRODKÓW, KTÓRE PRZEKAZYWALI NAM SYMPATYCY ZA POŚREDNICTWEM REDAKCJI-NIGDY ONE DO NAS NIE DOTARŁY, ŚRODKI TAK Z DAROWIZN JAK RÓWNIEŻ WIELOKROTNIE OBIECYWANE PUBLICZNIE PRZEZ SAMEGO RED.R.KOTLIŃSKIEGO!

DOPÓKI SĄD OKRĘGOWY NIE WYDA WYROKU W SPRAWIE UPRZEJMIE PROSZĘ CZŁONKÓW I SYMPATYKÓW O CIERPLIWOŚĆ I NIE ANGAŻOWANIE SIĘ W ŻADNĄ WSPÓŁPRACĘ Z NIELEGALNYMI WŁADZAMI ORAZ ZAPRZESTANIE OPŁACANIA SKŁADEK I DAROWIZN NA RACHUNEK PARTYJNY, JAK RÓWNIEŻ ZAPRZESTANIE ZAKUPU FAKTÓW I MITÓW, KTÓRY ZSZEDŁ DO POZIOMU SZMATŁAWCA.

NIESTETY WIELOKROTNIE I BEZSKUTECZNIE STARALIŚMY SIĘ O USUNIĘCIE W/W WICHRZYCIELI Z ORGANIZACJI I PCHNIĘCIE RACJA PL W KIERUNKU REPREZENTACJI NARODOWYCH INTERESÓW. CIOS OTRZYMALIŚMY W MOMENCIE KIEDY RACJA ZACZĘŁA ODBUDOWĘ SWOICH STRUKTUR, POWSTAWAŁY NOWE BIURA, FUNKCJONOWAŁA STRONA PARTYJNA, KTÓRA CIESZYŁA SIĘ DUŻĄ POPULARNOŚCIĄ, OKOŁO 200 TYS.ODSŁON W MIESIĄCU WYDAWALIŚMY W MIARĘ REGULARNIE BIULETYN PRZY MALEJĄCEJ POPULARNOŚCI RUCHU PALIKOTA, STALIŚMY SIĘ PRZEZ TO ŚMIERTELNYM WROGIEM DLA NASZEGO KOALICJANTA!!!

OCZEKUJEMY NA WYROK W SPRAWIE I PODEJMIEMY WSPÓLNIE WŁAŚCIWĄ DECYZJĘ CO DALEJ Z NASZĄ PARTIĄ.DOMNIEMUJEMY, ŻE ZABÓJCZY CIOS ZADANY NAM PRZEZ NASZYCH CZŁONKÓW BYŁ Z POLECENIA JANUSZA PALIKOTA, OSZUSTA POLITYCZNEGO, KTÓRY NIE DOTRZYMUJE ZOBOWIĄZAŃ I PRZYSIĘGI ZŁOŻONEJ PODCZAS WIECZORU WYBORCZEGO, ZAWODZI SWOICH POSŁÓW I WYBORCÓW!!!

ALE TAKĄ WIDOCZNIE ROLĘ WYZNACZYLI MU JEGO MOCODAWCY W ZAMIAN ZA KARIERĘ!!! CZEGO MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ OD CZŁONKA MAFII BILDERBERDZKIEJ ORAZ CZŁONKA OPUS DEI, DO KTÓREJ NALEŻY!!!

TAK SKUTECZNIE ZMANIPULOWAŁ ZA POŚREDNICTWEM POSŁA CEDZYŃSKIEGO (MIERNOTY POLITYCZNEJ, KARIEROWICZA),KTÓREMU GROZIŁO USUNIĘCIE Z SZEREGÓW PARTII ZA ZDRADĘ IDEAŁÓW I DZIAŁANIE NA SZKODĘ SPOŁECZNĄ I SWOJEJ PARTII ORAZ POZOSTAŁYCH 17 CZŁONKÓW RADY KRAJOWEJ, KTÓRZY POTRACILI ROZUM, RESZTKI HONORU ORAZ ZAUFANIA SPOŁECZNEGO POPIERAJĄC PUCZ WOBEC LEGALNIE WYBRANYCH WŁADZ. ZAPRZEDALI SIĘ OSZUSTOM POLITYCZNYM, M.IN. KWAŚNIESKIEMU ,KTÓRY ODDAŁ NAS W LENNO WATYKANOWI, PALIKOTOWI JEGO KAPCIOWEMU.

PODEJRZEWAMY, ŻE MIELIŚMY CHAZARSKĄ DZICZ W NASZYCH SZEREGACH.

IM SIĘ WYDAJE, ŻE MOŻNA OSZUKIWAĆ SPOŁECZEŃSTWO BEZ KOŃCA I KONSEKWENCJI.POWOŁANIE EUROPY PLUS TO SAMOBÓJ I KONIEC KARIERY KWAŚNIEWSKIEGO I JEGO KAPCIOWEGO POMIMO CIEPŁYCH SŁÓW I GIMNASTYKI REDAKTORÓW. TELAWIZJA JAKOŚ NIE MOŻE PRZEKONAĆ ZDEGUSTOWANE SPOŁECZEŃSTWO DO SYMPATII WOBEC POTWORKA POLITYCZNEGO POSUWAJĄ SIĘ ONI DO FAŁSZOWANIA SONDAŻY CO WYWOŁUJE SALWY ŚMIECHU W SPOŁECZEŃSTWIE ZA CO JESTEM NIEZMIERNIE RAD, ŻE NASZE 10 LETNIE WYSIŁKI W PODNIESIENIU ŚWIADOMOŚCI SPOŁECZNEJ NIE POSZŁY NA MARNE POMIMO OGŁUPIENIA RELIGIJNEGO I MEDIALNEGO, ALBOWIEM W NICH JEST NASZA OSTATNIA NADZIEJA, POGONIĆ TYCH SPRZEDAWCZYKÓW I POMAGIERÓW MASOŃSKICH ZWYRODNIALCÓW ODPOWIEDZIALNYCH ZA WYBUCH I ,II WOJNY ŚWIATOWEJ, REWOLUCJI FRANCUSKIEJ I PAŻDZIERNIKOWEJ.

PRZEBILI SWOIM ZWYRODNIALSTWEM KOŚCIÓŁ RZYMSKO KATOLICKI, Z KTÓRYM WSPÓŁPRACUJĄ PEŁNĄ PARĄ GRABIĄC NASZ KRAJ!!!

PRZECIW NIM SKIERUJCIE SWÓJ GNIEW ALBOWIEM ONI SĄ SPRAWCAMI WASZEGO UPODLENIA I NISZCZENIA NASZEJ GOSPODARKI!!!

LEGALNY PRZEWODNICZĄCY

RACJA POLSKIEJ LEWICY

RYSZARD DĄBROWSKI

3 komentarzy
  1. gratulacje dla przewodniczącego!!!

2. czas najwyższy by ktoś nazwał rzeczy ‚po imieniu’ i głośno powiedział
    co się dzieje w Racji i bardzo dobrze, że powiedział to właśnie przewodniczący
    ten prawdziwy i legalny a nie samozwańczy!!!!Bo cóż sobą reprezentuje pan Cedzyński?!
    Czym może się pochwalić, jakie ma osiągnięcia?tak na niwie partyjnej jak i poselskiej?
    Chyba tylko to,że nosi teczkę za Palikotem?!!! A Rację PL rozwalił,chociaż by to logo bez
    zgody członków!!!! toż to skandal!!!!!! Panie Cedzyński idż Pan do RUchu,zabierz swoich
    pretorian a Rację zostaw Pan prawdziwym PATRIOTOM I ANTYKLERYKAŁOM bo Pan się
    do nich nie zalicza!!!!!!!

3. Do cholery, czy nikt nie widzi co się dzieje i nie zabierze głosu???? Ludzie prawdziwej lewicy i antyklerykałowie OBUDZCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guy Fawkes
Horror w Izraelu: 30 tys. tajnych agentów Mossadu zagrożonych – wyciekły ważne dane!

W ubiegłym tygodniu organizacja hakerów "Anonymous", której symbolem jest słynna maska "Guy Fawkes-a", włamała się na stronę izraelskiego Mossadu. Grupa Anonymous...